BGmuzika.net
само българска музика

Най-популярни Новини


 • Playboy модели избиват хора в новото видео на Устата

  устатаПет от най-популярните български модели, корици на Playboy, влизат в ролята на хладнокръвни убийци, за да оставят след себе си половин дузина трупове.

  Всъщност това не е поредният хорър дело на Тарантино или Родригез, а чисто новият видео клип на Устата - COM.PRESS.

  Негов режисьор е Тенчо Янчев, а това е третият му проект за Устата, който самият той определя за най-кървавия от всички заснети до момента. 

  Read more »
 • Стоян Петров пее в стил Linkin Park

  Стоян ПетровСтоян Петров ще представи кадрите към новата си песен - "Леден" ("Frozen") в градината на столичния клуб "Ялта".

  Клипът на Маги Халваджиян ще бъде излъчен премиерно от 20.00 часа тази вечер.

  Изпълнението има и версия на български по текст на Гергана Турийска. "Той е по-добър от оригиналния", хваля я Стоян.

  Read more »
 • Теди Кацарова, Руди, Дули, Муден и Кукушев с обща коледна песен

  КоледнотоТеди Кацарова, Руди, Дули, Муден и Кукушев направиха съвместна Коледна песен. Тавата е с актуалното за сезона заглавие „Коледното


  Събраха ни социалните мрежи” разказват момчетата от най-нашумялата за отминаващата година банда. "Теди ни беше писала във Фейсбук".
   
  Read more »
 • Гала-концерт на Глория в НДК

  Спектакълът на есента – така може да бъде наречен гала-концертът на Глория в Зала 1 на НДК-София. Точно 32 песни изпълни на сцената Примата на най-популярната музика в България, с които за сетен път показа класа, стил и достолепие.

  Залата без дъх гледаше своята любима изпълнителка и пееше с пълно гърло златните й хитове. Очаквана бе и появата на Симона, но наследницата на певицата изненада с вокалните си заложби.
  След като се включи в „Радост – тревога“ и изпълни с именитата си майка „Моята първа награда“, Симона бе поканена да остане на сцената и заедно с Глория да изпълнят нейните любими песни „Феникс“, „Лабиринт“ и „Крепост“.

  Read more »
 • Васил Найденов забравил кой му давал хонорарите

  васил найденовИзвестен изпълнител, който е проверяван от данъчните, е забравил кой му е плащал хонорари, и какви доходи е имал за последните 5 години, съобщиха от Националната агенция за приходите, писа "24 часа".

  Според хора от кухнята ставало дума за Васил Найденов. Такова обяснение дал самият той, когато бил привикан в офис на НАП, за да обясни произхода на парите си. При проверката, която продължава вече трети месец, инспекторите установили, че той има 3 имота, често пътува в чужбина, води добър живот, но никога не е подавал данъчна декларация и не е обявявал и един лев официални доходи.

  Read more »
RSS