BGmuzika.net
само българска музика

След "Рожен и "Гела" идва ред на...?


След “Рожен” и “Гела” дойде времето да закрием един невероятен летен тур изпълнен с множество български фолклорни събития.

Българската формация “Тъпани и Гайди” ще отпразнуват своя 5-ти рожден ден!

Това ще се случи на 11 Септември от 20:00 пред повече от 3000 души, които се очаква да изпълнят до краен предел мястото пред сцената в столичния клуб “Маймунарника” намиращ се в сърцето на Борисовата градина.


Събитието ще бъде една от последните възможности за тази година да се насладим на традиционният родопски звук, който е заложен в основата на звученето на групата, но е преплетен с тежък съпровод на австралийско диджериду и перуански кахон.

Организаторите от Концерти БГ и Студио Грейс & Боо са подготвили множество други интересни Шоу програми и изненади за публиката.

Освен традиционните хора, които се извиват по време на участията на “Тъпани и Гайди” в програмата ще бъдат включени и въртене на огън, безплатни уроци по народни танци и свирене с гайди и други интересни изненади.

Групата ще бъде уважена от наши известни български музиканти и изпълнители, сред които известният родопски глас Димитър Керемеджиев, който ще изпълни някой от най - завладяващите му песни.

Билети можете да закупите в цялата мрежа на Eventim и Tiketlogic

Новини за събитието може да следите на живо на фейсбук страницата: “5 години Тъпани и Гайди”


Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.

Свързани новини

RSS