BGmuzika.net
само българска музика

Първият Фестивал за Българска Музика в Лондон е факт

Лондончани ще честват Националния празник на България с концерти на Мария Илиева, Любо Киров, Деси Добрева и Михаела Филева. Това ще се случи на Wild Rose BG Music Festival. Събитието има за цел да промотира и утвърди българската музика и култура във Великобритания.

Wild Rose BG Music Festival е първият български музикален фестивал в Лондон, който ще се проведе в зала The Grand в Clapham. На 3-ти март от 19:30 до 22:00 часа на сцената ще се качат Михаела Филева и Деси Добрева, а на 4-ти март фестивалната програма ще продължи с участието на Любо Киров и Мария Илиева (от 19:00 до 21:30 часа).

Организаторите обещават незабравима комбинация от музика, танци и официален прием преди началото на концерта, на който лондончани ще могат да се насладят на традиционни български продукти.


 

Събитието бе обявено за първи път във Фейсбук страницата на фестивала в края на декември миналата година и вече се радва на изключителен интерес от страна на българи и чужденци.

Възможно е закупуването на билети от официалната фейсбук страница, от събитието в социалната мрежа, както и през уебсайта на фестивала. Всеки, закупил билет, получава безплатен вход за приемите преди всеки концерт, както и за афтър партито, което започва непосредствено след края на фестивала в двата последователни дни.

 

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.

Свързани новини

RSS