BGmuzika.net
само българска музика

Дичо направи пънк версия на „Бързаш, няма време“ на Васко Найденов с риалити видеоклип

Дичо и неговата банда дадоха нов хитов живот на едно от най-силните парчета за всички времена на Васил Найденов „Бързаш, няма време“.

Песента е преаранжирана в пънк-рок вариант и звучи все така мелодично, динамично, но с нов тонизиращ заряд, завладяващи китари и харизматичната бленда на Дичо. Златният БГ хит по текст на Живко Колев и музика на Ванко Пеев е сред любимите на изпълнителя, още от детството, а идеята да направи съвременен вариант с банда, не го напуска от години.

 Клипът на новата версия на „Бързаш, няма време“ буквално описва забързаното ежедневие на Дичо, в което насред участията из цялата страна, фигурират малката Ариел и любимата Карина, които пътуват постоянно с него. Във видеото, в което са запечатани моменти от цял един месец, има много риалити сцени.

Операторът и режисьор Кирил Кръстев, се е движил буквално във всеки един момент с изпълнителя, семейството му и бандата, която се състои от младите, но небезизвестни музиканти – китаристът Иван Йорданов-Чери и барабанистът Алекс Лазаров. Камерата описва всякакви ситуации - от ставането сутрин, през пътуванията по магистралата, до участията и купоните.


 

Дичо признава, че дори на моменти се е стряскал от камерата и не се е усещал, че го снимат. Заснети са кадри от столицата (например района на „Орлов мост“), от Черноморието - къмпинг „Смокиня“ и мн.др. Присъстват живи участия на Дичо и бандата из страната, както и семейството на изпълнителя – Карина и малката Ариел, а допълнителна жега на картината дават пироефектите на артистична трупа Fire Soul.  

Дичо - Бързаш, няма време


Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.

Свързани новини

RSS