BGmuzika.net
само българска музика

RDMK - Фънки партизани

You need to have the Flash Player installed and a browser with JavaScript support.

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


428 Прегледи

Описание

RDMK - Фънки партизани, RDMK - Funky partizani

RDMK заедно с Асоциация „Докосни дъгата“, ПФК Левски и БК Левски, имат удоволствието да ви представят най-новото видео с участието на децата и младежите от Асоциация "Докосни Дъгата".


Идеята за асоциация „Докосни дъгата“ се ражда в края на 2014 година, а основатели са баронеса Денислава Ангелова и г-жа Петя Раева, която става и неин председател.
Първата и най-мащабна кампания на „Докосни дъгата“ се нарича „За нов живот“. Цели на кампанията са събирането на средства за закупуване на инсулинови помпи и консумативите за тях за деца с диабет тип 1 в затруднено положение, както и ангажиране на държавата за включване на тези скъпи медицински пособия в списъка за финансиране от НЗОК. Към настоящия момент кампанията успява за закупи 8 инсулинови помпи, които се даряват на деца-диабетици. С течение на времето „Докосни дъгата“ получава все по-голяма обществена подкрепа и фокусът й започва да се разширява, като понастоящем той обхваща най-различни сфери на обществения и социалния живот като здравеопазване, образование, култура и спорт.
Асоциация "Докосни дъгата"

На тазгодишният детски и младежки лагер за деца с диабет всички ние се забавлявахме изключително много докато снимаме клипа на "Фънки партизани", една от песните в новият ни албум The All Boom. За нас беше удоволствие да сме част от кампаниятан на асоциация "Докосни дъгата", в която участваха баронеса Денислава Ангелова, Спортният директор на Левски - Даниел Боримиров, президента на БК Левски - Константин "Тити" Папазов, Йордан Петков, Есил Дюран, Рени, прекрасните деца и младежи с които си прекарахме страхотно. а
Имахме и удоволствието да участваме в тренировка по футбол заедно с Данчо Петков.
Благодарности за професионализма за супер свежото видео на режисьора Ники Скерлев.
Благодарим и на нашите прекрасни момичета - Мария, Али, Зу, Маги.
Благодарим ви за усмивките!

Show more

Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.
RSS