BGmuzika.net
само българска музика

Playboy модели избиват хора в новото видео на Устата

устатаПет от най-популярните български модели, корици на Playboy, влизат в ролята на хладнокръвни убийци, за да оставят след себе си половин дузина трупове.

Всъщност това не е поредният хорър дело на Тарантино или Родригез, а чисто новият видео клип на Устата - COM.PRESS.

Негов режисьор е Тенчо Янчев, а това е третият му проект за Устата, който самият той определя за най-кървавия от всички заснети до момента. 


Ето и кратка биография на килърките в клипа:

ustataМiss G - Гери Аролска – родена от третия брак на майка й със сибирски казак, ловец и търговец на кожи
Израства като единствена дъщеря в семейство с 8 момчета, далече в “спящата земя” - безлюдната сибирска тундра.Често като дете е свидетел на извращенията и побоищата на баща й над нейните братя.
Тя е на 10 год., когато известния ловец-психопат донася ловен трофей-сибирска лисица, одира я пред очите на децата, а окървавената кожа слага на врата на дъщеря си.
На 11 год. става свидетел на убийството на братята й. Казакът-изверг разбива главите на спящите момчета с чук, а след това скрива труповете им под дъските на пода и ги заковава
Година по-късно бяга от къщи и се заклева да отмъсти за тях.
Една от вечерите, в които баща й е мъртво пиян, след пета бутилка водка, тя се завръща. Безмилостно смазва черепа му с 8 удъра, по един за всеки от братята й, а в ръцете си държи неговия чук.
Разчистила сметките си, тя се мести в Москва и потъва в подземния свят.Там среща кръстника на мафията, който я взима под крилото си и я прави своя любовница и протеже.
Под негова опека и с ново име, което й дава, започва да изпълнява мокри поръчки. Ражда се MISS G.
В периода от 5 години тя убива над 30 типа от подземния свят, а за полицията става цел N1. Като ловен трофей винаги взима скалповете на своите жертви
Когато навършва 21 год., 60-годишния мафиот умира при нелеп инцидент.Той издъхва под нея по време на секс, след приемането на голямо количество виагр
MISS G поема бизнеса на своя ментор и продължава разчистването на “боклуци и отрепки”.При една от престрелките е улучена 4 пъти в тялото, но остава жива
Посещава тайно известна циганка-гадателка, която я предупреждава за заложените от полицията капани
Носи в себе си специален амулет, даден й от врачката, за който се твърди, че прави притежателя му неуловим и безсмъртен

Bloody Jane - Жана Йовчева – появява се преждевременно на бял свят в седмия месец, с вроден дефект в говора. Без да прояви особена заинтересованост, самотната й майкa я записва като “Безименната” в акта за раждане
Майката прехвърля детето от роднини на роднини, които й дават името Jane, а според една популярна история – дори разменя малката за кана бира.
След няколко години Jane се мести при своите леля и чичо - контрабандисти, но затрудненията й в говора стават причина за постоянен физически и психически тормоз.
Малкото момиче осъществява контакт с външния свят единствено чрез бележки и говори все по-рядко, затваряйки се в себе си.
За първи път влиза в затвора на 18 годишна възраст. По това време тя вече е пребивавала 2 години в поправително училище за кражба от магазин. След излизането си започва работа като стриптизьорка
Първата й жертва е жестоко удушена с найлонов плик и намерена в задната стаичка на нощен клуб. Полицията открива надпис върху плика, затегнат на лицето на жертвата: “НЯМАШЕ КАКВО ДА КАЖЕ”
В следващите няколко години придобива известност с прозвището Bloody Jane, с оставените 10 трупа след себе си, от които 4 неоткрити, както и с изпратените до медиите писма за извършените убийства.
В кодираните писма, тя умишлено оставя улики, за да насочи следователите към сцената на престъплението. Всеки път жертвата е откривана с едно и също послание, изписано върху тялото й, както при първия случай.
Знае се, че тя избягва сближаването с жертвите и не обича разговорите с тях.Вярва, че ако опознае жертвата и започне да гледа на нея като на истински човек, това ще разруши  фантазията й.
Bloody Jane изчезва за период от 5 год, за да напомни отскоро за себе си със серия нови писма до медиите, в които подробно описва сцената на бъдещо убийство и неговата дата – 20.11.09.


NIKA - Николета Лозанова
Известна с умението си да стреля с пистолети  и с двете си ръце.

Точният й мерник е пословичен в подземния свят.Зад гърба си има 55 убийства и 6 недоказани случая с нейно участие, при които куршума от пистолета й винаги попада в окото на жертвата.
След колежа постъпва в полицейско училище, но година по-късно е отлъчена след обвинение за нанесена тежка телесна повреда на друга жена, на която с хирургическа прецизност е отстранен моделирания наскоро от пластичен хирург нос.
Изпратена в лагер за излежаване на присъда за непредумишлено убийство.
Там не контактува със затворническите босове, не пие и не взима наркотици, а се занимава с фитнес и се грижи за безупречния си тен.
Пет месеца по-късно подлъгва шефовете на лагера да я изпратят да работи навън и успява да избяга.На свобода се захваща с наемни убийства като ликвидира срещу солидно възнаграждение босове на престъпни групировки
По това време си татуира и първата татуировка: “ЗАВИЖДАЙ МИ” Полицията я залавя на един колумбийски пазар след престрелка, при която загиват седем пазители на реда.
NIKA е улучена в бъбрека и затова не успява да избяга. След операцията я захвърлят в местния спецзатвор, известен като "Мъртвешка тишина".
Мафията подкупва един от надзирателите с 500 хил. долара и NIKA успява да се измъкне на свобода.
Тя получава фалшиви документи и успява да емигрира легално на Балканите под чуждо име, и пак започва да изпълнява мокри поръчки.
Носи отличителна татуировка на дясната си ръка: “ONLY GOD CAN JUDGE ME”
Обявена е от полицията за национално издирване!Kill - Калина Паскалева - по-известна като Острието.

Издирвана за убийството на дванайсет жени и нападения над още седем.
Казва, че е родена на Острова, но никога не става ясно името му и къде се намира.
В училище е самотна, избягвана от всички, и го напуска на тринайсет годишна възраст.
Омъжва се на 14 год. за приятеля си  Bill. Бракът им трае 6 седмици след поредица  от кървави побоища, един счупен в главата му транзистор и неговото внезапно и безследно изчезване.
KILL убива жените, които счита за проститутки и уличници, защото й напомнят за собствената й майка. Тя постоянно правела секс с непознати пред очите й.
Първата й жертва е 32-годишната Анна, която тя напада с чук в дома й .След нападението я наръгва с нож, но не успява да я убие, тъй като е прекъсната от минаващ наблизо съсед.Влюбва се в своя кървав шедьовър и от тогава острието се превръща в любимата й смъртоносна играчка.
Става известна сред убийците с легендата за “Заключената врата”.
Говори се, че преследва леките жени до домовете им и ги напада нощем, придържайки се към свое странно вярване. Заключената врата е знак, че не е желана в дома на жертвата. Отключената – покана за влизането й в чуждата къща
През следващите години, престъпницата продължава да се вихри, а под ножа й попадат 19-годишна банкова служителка и 20-годишна студентка, и двете с прерязани гърла
KILL е разпитвана общо девет пъти от полицията, и въпреки че е в списъка с главните заподозрени за убийствата, агентите не откриват сериозни улики за нейно участие и до днес.
Обича да посещава най-вече нощни заведения и да се слива с тълпите.Знае се, че там набелязва следващите си жертви.

Устата и Софи Маринова - COM.PRESS


Източник: mp3.bg


Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.

Свързани новини

RSS