BGmuzika.net
само българска музика

Ice Cream дебютираха на международна сцена

Ice cream

Най-успешната българска хип хоп банда спечели сърцата и на македонци, тази седмица са снимките на клипа към “Взимам-Давам” Последният ден от месец март бе знаменателен за Ice Cream. Групата направи своя международен дебют в Македония и предизвика истински фурор. 
 
Клуб Ванила в Скопие едва побираше над 600-те госта на черното парти, на което участие взеха българските звезди Мишо Шамара, Туфо, Сарафа и Ice Cream. Оказа се, че публиката е доста добре запозната с творчеството на Ice Cream и всички пяха, и танцуваха на хита “Те карам да вибрираш”.

Успешното представяне на Ice Cream не остана незабелязано от другите клубове в Скопие и още на следващия ден групата получи няколко покани за участия. Почитателите на черната музика в Македония ще могат да се радват на нови участия на групата съвсем скоро
 
В края на седмицата са снимките на новият клип на бандата към песента “Взимам-Давам”, а съвсем скоро ще има и официална премиера на видеото. Сингълът бе представен официално преди няколко седмици и вече е тотален хит в плейлистите на всички радиостанции в България. 

Актуална информация за Ice Cream, турнето и ексклузивни снимки можете да намерите на: www.facebook.com/icecreamgroup

 


Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.

Свързани новини

RSS