BGmuzika.net
само българска музика

Фънк бандата SouthWick с първи сингъл и видеоклип – „Pink Skies”

SouthWick funk photoНещо ново и различно се появява на музикалната сцена у нас. Това е фънк бандата SouthWick, които залагат на съвременно звучене, свой поглед върху фънк музиката и завладяващо сценично присъствие по време на концертите си. Ако досега не сте слушали подобен стил музика, SouthWick имат точната формула за това: Flow Using Natural Knowledge (FUNK).

Дебютният сингъл на групата „Pink Skies” вече се завърта в радиоефира. Парчето има R’n’B звучене и разказва историята, която всеки е преживявал. Автор на музиката и текста е тромбониста Божидар Василев. За бандата той казва: „SouthWick е изрепетирана емоция с много импровизации.”

За всички, които искат да усетят тази емоция, премиерата на видеоклипа към песента е на 13-и октомври (четвъртък) от 19 ч. в Studio 5. Гостите на събитието ще имат възможност да чуят на живо и още няколко оригинални авторски парчета на групата.

Не по-малко оригинален е и видеоклипът, който впечатлява с уникална концепция и естетика. Режисьор и оператор на „Pink Skies” e Добрин Кашавелов. Идеята му хрумва по време на концерт на SouthWick: „Забелязах сенките на музикантите, които падат върху фона и реших да снимам клипа в подобна стилистика. Всеки един от бандата е сниман на различна локация, а това стана възможно, благодарение на малкия, но ентусиазиран екип, за което благодаря”. В клипа взимат участие и Зора и Филип – две деца с много характерно излъчване, които пресъздават сюжета на песента.

Както във видеоклипа, така и в официалната си фотосесия SouthWick залагат на изчистен стил, чийто ефект постигат, благодарение на дрехи KR3W и кецове SUPRA. Момчетата разпознават себе си в популярните американски брандове, признати в цял свят за новаторските си дизайни. Също така обещават, че тепърва ще изненадват със стайлинг, нови идеи и послания.

Фотограф: Добрин Кашавелов


                

SouthWick - Pink Skies


Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.

Свързани новини

RSS