BGmuzika.net
само българска музика

Рафи и Funky Miracle ще зарадват с live изпълнения жителите на 13 града

Най-атрактивното лятно турне – част от кампанията на Coca-Cola „Ще ти го кажа с песен“ – стартира днес в Благоевград. Истински джубокс с размерите на клубна сцена ще обиколи общо 13 населени места в цяла България в рамките на един месец.

Огромната музикална кутия ще зарадва жителите и гостите на градовете с фрагменти от общо 100 български и чужди хита – тези, които вече замениха логото на напитката върху кеновете, бутилките от 500 мл. и стъклените опаковки от 250 мл. на Coca-Cola и Coca-Cola Zero.

За изненада на всички фенове част от тях ще бъдат изпълнени на живо от любимеца на публиката Рафи и младите таланти от Funky Мiracle. Победителят от първия сезон на X Factor В България е убеден, че понякога думите на стигат и затова има песни и прикани всички музикални фенове да дойдат на турнето с думите: „Ела и сподели какво имаш да кажеш с Coca-Cola и песен“.


 

Джубокс лайфовете са с начален час 18.00 и ще вдигнат градуса на настроението в:

БЛАГОЕВГРАД - 11 юли /петък/ - площад „Георги Измирлиев“
СОФИЯ - 12 юли /събота/ - НДК
СОФИЯ - 13 юли /неделя/ - Южен парк
СТАРА ЗАГОРА - 18 юли /петък/ - пред Общината
ПЛОВДИВ - 19 юли /събота/ - площад „Централен“
ПАЗАРДЖИК - 20 юли /неделя/ - площад „Константин Величков“
РУСЕ - 25 юли /петък/ - площад „Свобода“
ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 26 юли /събота/ - парк „Марно поле“
ПЛЕВЕН - 27 юли /неделя/ - зад театър „Иван Радоев“
ДОБРИЧ - 1 август /петък/
ВАРНА - 2 август / събота/ - под Пантеона в Морската градина
БУРГАС - 3 август /неделя/ - до Морското казино в Морската градина
КИТЕН - 8 август /петък/
ПРИМОРСКО - 9 август /събота/

Рафи и музикантите от Funky miracle вече загряха софийската публика за предстоящия музикален уикенд, като изненадаха посетителите в столичен мол с изпълнения на живо. За няколко часа асансьорът на търговския център се превърна в истински подвижен джубокс, като за всеки етаж артистите бяха подготвили различен фрагмент от песен.

Всички фрази бяха специално подбрани от изпълнителите сред общо 100 фрагмента от новите опаковки Coca-Cola, които вече дават начало насвежи разговори в социалните мрежи. Кратките аудио-визуални откъси от песни, наречени Еmotisong™, могат да бъдат намерени на дигиталната платформа на кампанията „Ще ти го кажа с песен“ – www.spesen.bg, откъдето могат да бъдат споделени чрез Facebook, Twitter, Instagram, Wine, WhatsApp и по имейл.


Commenting disabled.

Свързани новини

RSS