BGmuzika.net
само българска музика

Първото one-shot видео у нас вече е факт!

Андрей Хадживасилев и неговия екип от Revive vision заснеха преди няколко месеца първото one-shot видео към пилотния сингъл "Като Мен" на най-новото лице в българската поп музика – певеца Диди.

Андрей Хадживасилев е режисьор видеоклиповете на някои от най-известните български изпълнители. По негова идея и режисура е и първото 3D видео към "Така се събужда денят" на група Атлас. Той е и главния "виновник" за клиповете на Милена към песента "Куклата Мици", "Докосни ме" на Виктория Керин, "Седем пъти" на Калин Вельов и др.

Видеоклипът, заснет в един кадър от над 3 минути с непрекъснато действие без монтаж става факт след безбройни репетиции и над 50 дубъла, за да се намери най - подходящия вариант. Видеото проследява как протича деня на една популярна личност.

Няма как да не Ви грабне новото, свежо, динамично и същевременно неангажиращото звучене на музиката на Диди, потапяйки Ви в сладкия свят на мечтите !

Промоцията на сингъла и видеоклипа е на 29.09.2011 г. от 18.30 часа в Sofia Live Club, където, освен че ще се насладите на живото изпълнение на дебютния сингъл на ДИДИ, заедно с целия блясък на балет Веда Джуниър, ще получите и специален подарък лично от него, а в края на промоцията ще видите и чуете най-голямата изненада за вечерта !!!

                

Диди - Като мен


Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.

Свързани новини

RSS