BGmuzika.net
само българска музика

Милена готви два нови видео клипа!

Наближава грандиозният концерт, с който най-атрактивната рок дама на България - Милена – ще отбележи своя 25-годишен юбилей на сцена.

Очаква се събитието да бъде едно от най-мащабните за годината. В него ще вземат участие над двадесет от най-добрите български рок групи и музиканти, които са пресекли своите пътища с Милена през всички години на нейната богата кариера.

На сцената още ще се изявят Ревю, Ера, БТР, Кирил Маричков, Васко Кръпката и Кръпка блус бенд, Холера, Пецко, Конкурент, Атлас, Дони, Петко и Нуфри (Пиромания), Черно Фередже, Данчо Лазаров, Димитър Кърнев (Д2) и Стефан Попов (Гравити Ко.).В програмата за вечерта са включени и  няколко съвместни парчета, които Милена ще изпее заедно с Кольо Гилъна (екс Контрол), Любо Малковски (Ера), Фънки (Ера), Уикеда, Обратен Ефект, Ревю и др. Всяка от групите ще изпълни свои авторски песни, както и такива от репертоара на Милена в свой аранжимент.

На 28 ноември публиката в зала Универсиада ще има удоволствието да чуе на живо двете най-нови авторски песни на Милена – ''Куклата Мици'' и ''Чворолино'', както и най-новата конпозиция ''200'' на проекта, съставен от Васил Гюров (Ревю), Кирил Маричков (Щурците), Денис Ризов (Ахат)  и Иван Лечев (ФСБ).

Концертът се очаква да бъде с продължителност около 5 часа и последният акорд ще отзвучи чак в полунощ. След това купонът ще продължи в клуб Маската, където всички музиканти ще направят импровизиран джем сешън.

В момента, наред с подготовката на грандиозния си бенефис, Милена активно се занимава и с издаването на два видео клипа към най-новите си парчета ''Куклата Мици'' и ''Чворолино''. Двете видео ленти ще бъдат анимация.

Голямото събитие ще се състои в столичната зала Универсиада на 28 ноември (събота) от 19:00 часа., а билети за концерта все още могат да бъдат закупени на цени от 30 и 50 лева от касите на Тикетпро България в цялата страна и онлайн на ticketpro.


Милена - Куклата Мици

Източник: mp3.bg


Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.

Свързани новини

RSS