BGmuzika.net
само българска музика

Дебора и Кристиана - новите открития на Ара Мюзик

Дебора и КристианаВ края на 2009 г. "Ара Мюзик" увеличи музикалното си семейство с още две нови попълнения. Дебора и Кристиана са имената на новите певици, които вече радват с първата си песен, която е в дует. Парчето се казва "Всичко или нищо", по музика и аранжимент на Оцко и текст на Теньо Гогов.

Дебора прекарва детството си във Видин, родена е на Коледа /25 декември/ и е зодия козирог. Сама се определя като много упорита, амбициозна и целеустремена. Пее от 3-годишна, въпреки че в рода ú няма музиканти.


Преди да реши да се занимава с пеене Дебора е лице на модния подиум. На 18 години печели титлата "Мис Видин", малко по-късно става "Мис Северозападна България", а също така и "FH1 Топ модел на Видин 2008". Работата й като манекен доста й помага във визуалното представяне на песните. Първото нещо, с което младото дарование печели симпатии, е нейната красота и естествен чар. Гласът на Дебора е чувствен и дълбок. Тя с лекота изпълнява балади, но отлично се справя и с бързите песни. Смела, зашеметяващо красива и амбицирана да успее и на музикалната сцена - това е Дебора.

Мадата надежда на "Ара Мюзик" е луда по шоколада и джетовете, обича екстремните преживявания и винаги би помогнала на познати за каквото и да било. Мрази лицемерието, изпитва ужас от буболечки. Неин скрит талант е рисуването, много често скицира красиви модели с ефектни тоалети. Най-често прекалява със солариумите.

Най-въздействащата ú песен е "EL bi elsa del final" на Кристина Агилера, която определя като любимата си изпълнителка.

Дебора поддържа формата си главно с танци, била e част от балет "Силует", с който са се представяли на различни форуми.

Кристиана притежава плътен и запомнящ се глас. Певческият талант е закодиран генетично в нея - доста хора от рода ú са се занимавали с музика, майка ú е оперна певица.

Кристиана е родена на 1 ноември, зодия скорпион. Започва да свири на пиано от първи клас, след това завършва музикално училище със специалност пиано в гр. Бургас. Изявявала се е на много конкурси, откъдето е спечелила не една и две награди. Била е солистка във филхармонията на гр. Бургас.

В момента тя е първи курс в Националната музикална академия "Панчо Владигеров" със специалност поп и джаз пеене в класа на Стефка Оникян.Танцувала е няколко години спортни танци и модерен балет, откъдето се откроява със завидни танцови умения, подсказващи огнен темперамент и купонджийски дух.

Първите си седем години Кристиана прекарва в Тел Авив, Израел. Още малко бебе, тя проговаря едновременно на 3 езика - български, руски и иврит. След това семейството ú се връща в България.

Кристиана определя себе си като голяма оптимистка. Обича рискови и динамични неща, които ти вдигат адреналина. Винаги остава вярна на приятелите си и никога не би простила предателството.

Ориентира се към модерен попфолк, песни с поп звучене, както и към денспарчета, носещи ритъма на Ориента.

източник: signal.bg

 


Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.

Свързани новини

RSS