BGmuzika.net
само българска музика

Гала-концерт на Глория в НДК

Спектакълът на есента – така може да бъде наречен гала-концертът на Глория в Зала 1 на НДК-София. Точно 32 песни изпълни на сцената Примата на най-популярната музика в България, с които за сетен път показа класа, стил и достолепие.

Залата без дъх гледаше своята любима изпълнителка и пееше с пълно гърло златните й хитове. Очаквана бе и появата на Симона, но наследницата на певицата изненада с вокалните си заложби.
След като се включи в „Радост – тревога“ и изпълни с именитата си майка „Моята първа награда“, Симона бе поканена да остане на сцената и заедно с Глория да изпълнят нейните любими песни „Феникс“, „Лабиринт“ и „Крепост“.


След нея в блясъка на прожекторите се появи Азис и залата се взири още при първите акорди на „Не сме безгрешни“. Вълната от аплаузи не спираше през цялото време и на песента „Прави любов, а не война“.
На своя спектакъл „Глория – 15 години“, звездата на „Пайнер“ представи 4 уникални рокли на модна къща „Принцес“. Глория бе подготвила и пети тоалет, но краткото време между песните не й позволи да се преоблече и да го покаже на публиката.

Балет „Магия“, музикантите от оркестър „Плам“ и танцьорите от формация „Етноритъм“ също допринесоха шоуто на сцената да бъде бляскаво, запомнящо се и вълнуващо. Грандиозен бе и финалът на този, така дълго очакван спектакъл.

След песента „Благодаря“, Глория направи реверанс към публиката и изпълни акапелно своята любима песен „Бедни и богати“, без която не минава концерт или участие на певицата.

Съвсем естествено след нея бе „Носталгия“ – емблематична за репертоара й и като апотеоз на всичко, което се случи в залата, бе представянето на най-новата песен на Глория и нейния последен видеоклип „Хипноза“.


Публикувайте коментар

Коментари

Публикувайте първия коментар за този клип.

Свързани новини

RSS