BGmuzika.net
само българска музика

Американци полудяват по шоуто на Deep Zone Project в САЩ и Канада

Deep Zone ProjectЕдна от най-влиятелните музикални компании в света иска общи проекти с БГ формацията.

Вече почти месец Deep Zone Project  неуморно реди концерт след концерт в САЩ и Канада. До момента групата се е разписала в Ню Йорк, Чикаго, Вашингтон, Торонто, Монреал, Кейп Код, а предстоят концерти в Лас Вегас и Лос Анджелис, които ще бележат края на едномесечното турне.

От началото до момента, шоуто на българската формация се следи с голям интерес и препълнени клубове, като освен българи,  идват и много американци и европейци. 


Според думите на организаторите, за лайв шоуто на Deep Zone Project в Америка ще се говори дълго и публиката е благодарна, че е заредена с нещо различно и толкова емоционално. Особена еуфория и интерес предизвиква слънчевата певица на групата Нади, която обикновено е следвана от тълпи фенове след всеки концерт.
Проектът на Deep Zone Project „Нови версии на златни БГ хитове“ се радва на голям успех сред публиката на далечния континент.

“В Ню Йорк имахме среща с една от най-важните музикални компании Ultra Music, които проявиха интерес за бъдещи съвместни проекти. Това може да отвори голяма врата за нас и да ни изстреля в други измерения на глобалния шоубизнес.” споделя Дидо.

Deep Zone се връщат в България на 3-ти юни а от 7-ми юни започва лятната им програма с участия из страната.
До няколко дни ще бъде факт и най-новият им видеоклип “Зиг Заг” с участието на рап чудото от X Factor -  Атанас Колев.


Commenting disabled.

Свързани новини

RSS