BGmuzika.net
само българска музика

Най-популярни Новини


 • Бобо, Лора Караджова и компания подгравят преди концерта на Дженифър Лопес

  Дженифър ЛопесРодни български звезди ще подгряват феновете на мегазвездата Дженифър Лопес преди тя да се качи на сцената на столичната Арена Армеец София на 18 ноември. Така, за радост на българските меломани, преди шеметния спектакъл на латино дивата на сцената ще се качат сексапилното миньонче Лора Караджова и нашумелият напоследък Бобо.

  Българските звезди обещават да нажежат до червено атмосферата в залата броени минути преди появата на Джей Ло. „Оставам тук”, „Спуснати завеси” и „Виновен” са само част от песните, включени в репертоара на родните звезди по случай събитието.

  Read more »
 • Миленита с нов видеоклип – "Черни котараци"

  миленитаИзлезе новият клип на Миленита „Черни котараци”. Сингълът вече се върти в радиоефира.

  В противовес на предизвикателния текст, визията към парчето е семпла и минималистична. Главни герои в него са Миленита и актьорът от Народния театър, “Стъклен дом” и “Мисия Лондон”– Юлиан Вергов.

  Read more »
 • Младата народна певица Ваня Вълкова с втори самостоятелен албум

  На 15.03. 2010г. в Концертното студио на Радио Варна варненската публика и нейните гости ще могат за първи път да се срещнат с младата и много талантлива народна  певица Ваня Вълкова, чието присъствие в ефира, музикалния живот предизвиква изключителен интерес от страна на младото поколение.

  Read more »
 • GATO - новия албум на Миленита е вече на пазара

  Новият албум на Миленита - "GATO" излиза на 20 декември 2010 г. Той е втори поред след DO IT AGAIN (2005 г.). Албумът "GATO"(в превод на испански и италиански „котка” ) е кръстен на едно от парчетата в него – „Gato Jmunderiño”. В албума има 14 песни – всички до една са композирани, аранжирани, написани и изпяти от самата Миленита. Парчетата са на английски, български и испански.

  Read more »
 • Михаил Белчев: Стремил съм се да предложа с музиката и поезия, за да могат хората да помислят

  михаил белчевЗа златните хитове, за неостаряващата любов и поетите с китара Агенция „Фокус” разговаря с Михаил Белчев. Поетът бард ще представи днес в сградата на Столична библиотека двоен албум с 34 златни хитове. Колекцията включва 17 песни, които са по негови текстове и още 17, които са по текстове на други автори, негови приятели. Двойният диск е придружен с книжка със стихове за песни.

  Фокус: Г-н Белчев, издавате двоен албум със златни хитове. Лесно ли е да се изберат само 34 песни?
  Михаил Белчев: Единият диск е с песни по мои стихове и с музика на приятелите ми. Другият е смесен - и на приятелите ми, и чужди стихове. Чакам още един двоен албум, който ще бъде изцяло по мои стихове, пеят колегите. Много е трудно да избереш от 1000 песни само 34. А в следващия не знам колко ще бъдат. Много е трудно, но аз съм гледал да включа тези, които съм свързал с определено нещо. Трудна работа е и от финансова гледна точка. Една година го чаках този албум.

  Read more »
RSS