BGmuzika.net
само българска музика

Последни новини


 • Джанет очаква своя дебютен клип

  Джанет

  Двадесет и една годишната Джанет очаква своя дебютен клип на песента "Моля". Промоцията на видеото ще се състои на 11.12.2012 година в Planet club - Варна, където същата вечер Big Sha  ще отпразнува 20 години на сцена. Текстът и музиката са продуцирани от Георги Георгиев –ЖО, а клипът беше заснет от Павлин Иванов - Баша.


  А докато чакаме, ви предлагаме да чуете песента на Джанет - Моля, любезно предоставена за феновете на bgmuzika.net от самата нея.             

  Janet - Моля

  Read more »
 • Марина Кискинова с нов сингъл - "Lose control"

  Marina Kiskinova
  Младата и талантлива Марина Кискинова представя официално новата си песен “Lose control” от своя предстоящ дебютен албум.

  Във видеото към парчето красивата певица и бъдеща актриса демонстрира провокативна и едновременно с това много свежа визия. Сюжетът на клипа се завърта около флирта на Марина с нейния колега, популярното лице от сериала “7 часа разлика”, Тодор Дърлянов. Доброто момиче става лошо, разчупва консервативните порядки и излиза от рамките на предвидимото.  Аулата на НАТФИЗ се превръща в арена на забавното и цветно видео, а участие в него взимат още и състудентите на Марина от класа на проф. Стефан Данаилов.

  Под видеото се подписват доста известни имена от родната и международна сцена. Режисьор на видеото е Николай Павлов, аранжимент - Магга,  микса на парчето се осъществява в новото звукозаписно студио La Villa, a върху мастеринга работи френският специалист Jean- Pierre Chalbos. Текст и музика - Ненчо Балабанов, грим - Miss BONI,  стайлинга е поет от нашумялата Александра Тюркмен, а прическата е от Свилен Нейчев.

  Продуцент на Марина Кисконова е новият международен лейбъл, ориентиран към български изпълнители, Dazibao Publishing.

             

  Марина Кискинова и Ненчо Балабанов - Lose Control

  Read more »
 • Благотворителен концерт за Камен Сарафов

  В петък, 28 декември, от 19:30 ч. в ПопАрт кафе в кино Одеон ще се проведе благотворителен концерт за Камен Сарафов.

  Участие ще вземат групите The Lost Underdogs, Nemo и Skitnicks.

  Камен е само на 24 години и е диагностициран с рядката форма на рак – Сарком на Юинг. Саркомът е специфична форма тумор на костния мозък, която се развива изключително бързо и агресивно. Лечението е възможно, има клиники в Израел и Франция, които предлагат успешни терапии.


  Камен завършва архитектура и паралелно с това стартира собствена компания. Остава в България. Започва да мечтае. Мечтите му обаче не са егоистични, в тях има място за много хора и техните идеи. Така става председател на фондацията StartUP, която подкрепя хората да осъществяват идеите си. Или с други думи, той помага на всеки, решил да направи първите най-трудни крачки. Прави го доброволно, защото вярва в мечтите. А неговата най-голяма мечта била да построи сграда в космоса… Сега е просто да пребори страшната болест.

  Всички, желаещи да помогнат като послушат хубава музика, са поканени в петък, 28 декември, от 19:30 ч. в ПопАрт кафе в кино Одеон.

  Повече за Камен и неговата борба 
  тук

  Read more »
 • Daze & Marteen представят видеото към новото си парче “Между нас”

  Daze & Marteen
  Българската хип-хоп музика се възражда със стремглави темпове. Младите изпълнители Daze (Дейз) и Marteen (Мартийн) са едно от доказателствата, че третата вълна в рапа ражда наистина качествена продукция.

  Момчетата избират предполагаемата дата за край на света за интернет премиерата на новото си парче “Между нас”.  “Между нас” е свежо танцувално парче, което притежава силен хитов потенциал. Видеото е реализирано от SHO Videos. Музиката е на Daze, а върху текста двамата работят заедно. Аранжиментът е отново на рап дуото в сътрудничество с P.U.R.E. the movement. Записът е осъществен в модерното студио La Villa, а мастерингът е дело на французина Жан-Пиер Шалбо (Jean- Pierre Chalbos).


           

  Marteen & Daze - Между Нас

  Read more »
 • Rudi, Duli, Muden & Kukusheff с нов летен хит

  Rudi, Duli, Muden & Kukusheff

  Здравейте,

  Ние сме Rudi, Duli, Muden & Kukusheff и имаме удоволствието да ви представим нашето ново видео.
  Въпреки провокативното заглавие "B**ches & iLike", което е отново заигравка с английско-българското звучене на "биченето на айляк", парчето е с изцяло лятно звучене, описващо ежедневието на необременените от проблеми млади хора. Текста няма нецензурни елементи.

  Read more »
RSS