BGmuzika.net
само българска музика

Музикални новини


 • Go Week щурмуват западната сцена с “When”

  Go week - When

  Момчетата от рок бандата Go Week усилено работят по своя дебютен албум. Първият сингъл “When” вече е готов и бе представен заедно с видеото на първия концерт на новия лейбъл Dazibao Publishing на 26 ноември в Sofia Live Club.
   
  Продуцентите от чуждестранната компания съобщиха, че вече са договорили Go Week да бъдат промотирани във Великобритания. Към младата група има интерес и от Полша.
  Read more »
 • Стефка Съботинова почина

  Днес, малко преди обяд, на 80-годишна възраст, е починала една от най-великите български певици Стефка Съботинова.

  Голямата българка имала здравословни проблеми в последно време. Преди дни постъпила в болницата и се очаквало да я изпишат тези дни. Смъртта обаче я връхлетяла внезапно.

  Стефка ще остане завинаги в сърцата на българите. Тя разтърси света с песента „Притури се планината“, но хората ще я помнят и с нейната доброта и голямото й сърце.

  Read more »
 • Нина Николина с първа рожба - дъщеричка

  нина николинаРано тази сутрин певицата Нина Николина роди момиченце. Това е първата рожба на 34-годишната изпълнителка.Нина Николина и бащата Максим кръстиха   дъщеричката си  Валентина. Бебето тежи  3, 250 кг и е висока 51 см., с майката са в отлично състояние.

  Баща на бебето е дългогодишният приятел на певицата Максим Попов, който е с няколко години по-малък от нея. Той е син на бившия собственик на "Софияленд".

  Read more »
 • Валентина и Ерик възпяха „мръсните мисли“

  валентина и ерикВалентина и Ерик вече са готови да изненадат почитателите си с невероятната дуетна песен „Ти ли?“. Артистите на „Diapason Records“ запазиха в тайна съвместния си проект, докато бъде готова и видеоверсията. Тя вече е факт.

  Валентина и Ерик, които дълги години са работили заедно в нощни заведения и винаги са знаели, че гласовете им си пасват идеално, решиха да използват своя потенциал до край. Отдавна двамата имали идея да осъществят дуетен проект. Държали на изцяло авторска композиция, създадена специално за тях. Така се появило парчето „Ти ли?“, което е по музика и аранжимент на Пламен Велинов и текст на Диян Георгиев.

  Read more »
 • ЛиЛана, Big Sha и Skiller на национално турне

  лиланаСлед огромния успех на парчето Dime Piece, главните герои на проекта стартират мащабно национално турне “Dime Piece Tour By Fibella Wave".

  Турът ще започне на 9 ноември 2009г. от Ловеч и ще премине през 20 града в България. 

  В рамките на месец ЛиЛана, Big Sha и най-популярния роден бийтбоксер - Skiller ще вършеят клубовете с най-големите си хитове, нови парчета,  ремикси на някои от старите им песни и живи импровизации върху бийтбокс ритъм.

  Read more »
RSS